Fulltime, €2.600 - €4.000 pm.

Medior Creative Marketing Specialist

Als Creative Marketing Specialist loop jij, de naam verklapt het al, over van de creativiteit. En dan hebben we het niet over creatief met kurk, maar creatief in het bedenken van grote en kleinere marketingcampagnes. Gewapend met je creatieve koppie blaas je collega en klant iedere keer weer van hun bureaustoel met je ideeën.

Solliciteer via Whatsapp

Wat ga je doen

Je bent razendsnel met een goed idee voor kleinere campagnes en maakt de perfecte uitwerking voor grote campagnes. Maar niet alleen als er een campagne bedacht moet worden gaat jouw rechterhersenhelft direct op volle toeren. Ook voor het produceren van content kunnen we bij jou aankloppen. Je weet precies hoe je het verhaal van de klant zo goed, duidelijk en converterend mogelijk aan de doelgroep vertelt.

Je komt te werken in ons creative team. Samen met andere creatievelingen bouw je de tofste campagnes en realiseer je groei voor allerlei verschillende klanten. Je bent sterk in beeld of tekst (allebei mag natuurlijk ook). Behalve dingen bedenken, kun je ze daarom ook deels zelf uitvoeren. Met de nadruk op deels, want de data-analisten, techneuten, developers en designers om je heen doen de rest. Samen vormen jullie de gouden combinatie die award-winning campagnes optuigt. Je werkt met Figma, Canva en Copy.ai. Weet jij een betere tool? Overtuig ons maar.

Digital Growth Agency

Je bent onze ideale collega als:

Ervaring

 • Je minimaal 2 jaar ervaring hebt als creative marketeer
 • Je sterk bent in beeld of tekst (of allebei)
 • Je kunt bepalen hoe je de boodschap (met video, fotografie of alleen tekst) het beste kunt brengen en welke kanalen hiervoor nodig zijn
 • Je kunt werken met Figma, Canva, Copy.ai of een soortgelijke tool die jij beter vindt

Persoonlijkheid

 • Je het lekker vindt om regelmatig een dag te pakken om echt content te produceren
 • Je mee wilt bouwen aan het team en het bedrijf
 • Je vindt het belangrijk om deadlines te halen dus afspraken moeten voor jou wel altijd haalbaar zijn
 • Je bent ambitieus en wil grote stappen zetten. Je bent dan dus ook niet bang voor de druk die daarbij komt kijken.

Sociaal

 • Je kan lachen om de internet-gekkies en weet precies wat we bedoelen als iemand MAND roept
 • Je vindt het belangrijk dat er voldoende gelachen wordt tijdens het werk

Ons team aan het woord

Waarom zou je bij ons willen werken?

Goed verhaal, lekker kort, maar wie zijn wij nou eigenlijk? Als we even mogen opscheppen: Digital Growth Agency staat, ondanks dat we pas 3 jaar bestaan, in de top 100 Agency's van Nederland! Zijn we best trots op. We zijn daar terecht gekomen door vette dingen te doen voor heel veel leuke klanten, zoals Youfone, Senior Service en time to momo. Met de welbekende Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit maken we bij deze klanten écht impact.

Maar, bij ons is het team het belangrijkst dat er is. We geloven er heilig in dat de beste mensen op de juiste plek zorgen voor de mooiste resultaten. Je krijgt daarbij de ruimte om echt door het plafond van ons fancy kantoor op het Vasteland in Rotterdam te gaan (en die is best hoog). Hoe het is om bij Digital Growth Agency te werken? Dat kan natuurlijk niemand beter uitleggen dan onze teamleden zelf. Lees hier hun verhaal.

Digital_growth_agency_rotterdam

Dit bieden we je

Geld

 • Salaris. Op basis van jouw ervaring tussen de €2.600 en €4.000 bruto per maand. 
 • Winstuitkering. Maken we er een mooi jaar van, dan is er een bonus in januari.
 • Pensioenregeling. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je oude dag.

Fijn werken

 • Onbeperkte vakantiedagen. Jij weet het best waar je aan toe bent, als je er maar minimaal 20 opneemt!
 • Hybride werken. Dit mag je zelf invullen. Je kan gaan voor een mooie splitsing tussen thuiswerken en op kantoor, maar als je elke dag op kantoor bent vinden we dat ook heel gezellig!
 • Fancy werkplek. Iedereen werkt hier op een snelle Macbook. Je krijgt daarnaast ook een ultrabreed-scherm, een ruim zit-sta bureau en alle benodigde Apple accessoires.
 • Verzorgde lunch. Elke dag genieten we met het hele team van een gezamenlijke lunch. Dat scheelt 's ochtends bammetjes smeren.
 • NS-Businesscard. Hiermee kan je al jouw zakelijke reizen maken, met de trein, ov-fiets, auto of deelscooter.

Jouw ontwikkeling

 • Ontwikkelbudget. Elk jaar mag je een mooie training of opleiding doen op onze kosten. Daarnaast krijg je ook toegang tot een platform met honderden relevante trainingen.
 • Interne studieclub. Kennis delen is belangrijk en boven ontzettend leuk. Elke maand pakken we één onderwerp op.
 • Collega's met inhoudelijke kennis. Wat is er nou fijner als sparren met collega's die weten wat er speelt. Samen zorg je er namelijk voor dat we ons werk naar een hoger niveau tillen.

 

Solliciteren >

Solliciteer dan nu!

Match made in heaven?

Zit je na het lezen van deze (vrij uitgebreide) vacaturetekst nog steeds op het puntje van je stoel? Hup, solliciteren dan! Dat gaat bij ons zo:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 2 werkdagen reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

Maar nu eerst: je cv. Stuur ‘m, samen met een beknopte motivatie naar Eelco eelco@digitalgrowthagency.nl. Via Whatsapp solliciteren kan ook, of via dit formulier. Nog vragen? Je kunt ons bereiken via het e-mailadres van Eelco of bellen naar 010-3070303

Eelco van den Hoek